Repaymedia – Ny samarbejdspartner og nye (sjove) oplevelser

Som nogen af Jer jo nok ved, så er der flere der skriver på denne blog. Jeg er egentlig ikke så meget på, men min gode gamle blog skygge.dk skal ikke forsømmes af mig. Men da jeg for nylig har indgået et fornemt samarbejde med et firma, der hedder Repaymedia, har jeg i dag tid til at skrive lidt.

Jeg har så fået tid til at skrive her i dag, da jeg lige har afsluttet et stort tilbud, der har taget mig 4 timer at lave. Når jeg typisk afslutter en opgave, der har taget mig mange timer, er det rutine for mig, at slappe lidt af med et lille hygge-indlæg på et af mine blogs.

Historien her handler om et nyt samarbejde indgået med firmaet Repaymedia. Det var meget tilfældigt, at jeg stødte på en af partnerne i virksomheden, men kemien var der absolut intet galt med. Jeg vil egentlig ikke komme særlig meget ind på hvilke fronter vi samarbejder, men mere de sjove oplevelser, jeg har haft med partneren og Repaymedia i det hele taget.

Som sagt så var der en god kemi fra start. Partneren hos Repaymedia inviterede mig til en firmafest/reception, og den invitation accepterede jeg selvfølgelig. Nogle dage efter invitation, ca. en uge før receptionen, modtog jeg en mail: Alle gæster skulle være klædt ud som tyrolere. SAY WHAT!? Han er en vittig person med fart på, så jeg var ret overbevist om, at det var en joke. Jeg var sikkert på vej i en fælde, og der skulle mere end 10 mails og telefonsamtaler til at overbevise mig.

Jeg måtte så selvfølgelig forbi diverse hjemmesider og fandt så en forretning i Lyngby, hvor man kunne købe tyrolertøj. På dagen var jeg dog stadig lidt i tvivl, så jeg ankom ikke udklædt til Repaymedia’s kontor, bare for at være sikker. Men ikke helt til min overraskelse var alle klædt ud som tyrolere, og jeg måtte også kaste mig i tyrolertøjet.

Det var en fornøjelig aften til sent ude på natten. En kæmpe hilsen her fra til alle hos Repaymedia – Sikke et vellykket arrangement!