Kennel Hamann ændrer Balous dårlige vaner til vores store glæde

Mig og min kæreste købte for et halvt år siden en lille sød beagle, som havde problemer med at tilpasse sig livet i en lejlighed i storbyen på Vesterbro i København. Vi købte ham hos Kennel Hamann, og vi henvendte os også hos dem da vi fik de første problemer. Kennel Hamann havde nogle gode råd til os, der kunne hjælpe lille Balou til at falde bedre til.

Bl.a. foreslog de at vi tog Balou med til hundetræning og fik en bedre forståelse for hvad Balou gik igennem og kunne hjælpe til med at give os et bedre ejer til hund forhold. Hvad der var vigtigere var, at træne Balou til ikke at skabe sig unødvendigt og give ham nogle faste rammer.

Kennel Hamann foreslog os også at vi gik en tur med Balou mere end 3 gange om dagen. Måske kunne han endda finde sig en legekammerat i parken. Det har alle hunde godt af, men først skulle Balou til hundetræning og forstå hvem, der bestemmer samt lære de mest basale ting, som at komme tilbage når vi kalder på ham.

Efter Balou har været til hundetræning i nogle måneder hos Kennel Hamann, har vi endelig fået ham til at bedre forstå hvad der rigtig og forkert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *