Skal du bruge en højtryksrenser indendørs, er en affugter relevant

Jeg kan på det kraftigste anbefale, at få fingrende i en affugter, hvis du skal bruge en højtryksrenser i et mindre rum, som i mit tilfælde i et kælderrum. Nu spørger du nok dig selv, hvorfor lige en højtryksrenser i et kælderrum, det lyder jo umiddelbart lidt upraktisk, men det var på baggrund af et tip jeg fik af en kammerat. Vores kældergulv har tidligere været hårdt udsat for fugt og havde derfor fået nogle grimme skjolder, der ligesom sad nede i selve betonen.

Min kammerat havde selv tidligere forsøgt sig med en højtryksrenser indendørs og det havde efter sigende været en rimelig stor succes, han havde blot benyttet maskinen på hans garagegulv, der også er støbt i beton. Hans eneste tilføjelse til mit højtryksrenser projekt var, at få lejet eller købt en affugter, der kan tage sig af den naturlige mængde af vandpartikler og vanddamp, der dannes under højtryksrensningen af gulvet.

Det er selvfølge en logisk ting også lige at sikre sig, at der findes et afløb i gulvet man højtryksrenser og samtidig lige for fjernet alt unødvendigt skrammel, der kan tage skade af vand. Jeg lod en lejet affugter køre imens at jeg spulede gulvet og efterløbende kørte den så natten over, for at få renset luften for vand dampe. Alt i alt gik det rigtig godt, gulvet blev lysegråt igen og affugteren klarede de besværlige vand dampe.