Mega Scratch har over 100 spil og er altid et besøg værd

Jeg har aldrig været så super glad for skrabelodder. Det forekommer mig så miljøfjendtligt, at man skal købe noget man skraber og smider ud med det samme – Men så fik jeg øjnene op for Mega Scratch.

Hos Mega Scratch kan man skrabe online, og man behøver altså hverken at finde en 5-krone frem, skrabe loddet, og få en masses af det sølvfnuller over det hele.

Det forekommer mig også langt billigere at spille på Mega Scratch end at købe skrabelodder i kiosker og lignende – og det helt store trækplaster for mig – Der er over 100 forskellige spil!

Jeg elsker nemlig at prøve nye spil. Så kan jeg mærke, at mit hoved arbejder lige det ekstra, at der gør at det bliver LANGT sjovere, og det føles også som om at jeg vinder mere. Men det er muligvis bare indbildning.

Mega Scratch tilføjer løbende nye spil, og jeg er helt sikkert en af de første til at prøve dem. Jeg holder mig nemlig opdateret, og tjekker siden hver morgen, mens jeg også tjekker min mail over en stille kop kaffe.

Det er en helt perfekt måde at komme i gang med dagen på fordi, så ved jeg, om jeg skal spille et splinternyt skrabespil hos Mega Scratch, når dagen er ved at gå på hæl. Det er jo så dejligt med noget at se frem til.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *