Valg af udbyder af bredbånd

Står du og skal til at vælge en ny udbyder af bredbånd? Det er langt fra så let, som man lige skulle tro. For der findes efterhånden så mange udbydere, at det kan være svært at finde ud af hvilken man skal vælge. For den almindelige bruger, kan det være næsten umuligt at overskue. Det er det jeg har erfaret i forbindelse med, at jeg har snakket med mine venner og kollegaer.

Jeg har derfor prøvet at skrive dette lille indlæg, for at hjælpe dig på vej. Der findes ikke noget rigtig eller forkert når man skal vælge udbyder af bredbånd, for det er meget forskelligt hvad den enkelte har brug for. Man kan derfor ikke rigtig udvælge en leverandør og en pakke, og sige at dette må være den rigtige løsning så simpelt er det langtfra.

I stedet skal du gøre op med dig selv, hvad der er vigtigt for dig. Er det at du får en god service? Er det at prisen ikke er for høj? Er det at du får en hurtig forbindelse? Eller er det måske noget helt fjerde? Til sidst kan det også godt være en god ide, at gøre op med sig selv om man overhovedet har brug for bredbånd, eller om der måske er et tilsvarende produkt der er ligeså godt. Dette kunne f.eks. være at man i stedet var mere til mobilt bredbånd?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *