Når ens sommerfest i København finder sted i mødelokaler, så…

Ja så er det ganske simpelt, fordi det ikke har været den bedste sommerfest i København, du nogensinde har været til. Mødelokaler er bare ikke til for den type forsamling. Man kan ikke holde et seriøst møde i mødelokaler, man har lavet gøgl og spas i ugen forinden.

Min sommerfest i København var til gengæld et brag af en festlighed, som vi holdte i Enghaveparken og ikke i vores mødelokaler – det ville vi bare ikke være med til. Vi har holdt nogle ganske festlige sommerfester, igennem den tid jeg har arbejdet der.

Jeg kan især huske en sommerfest i København, hvor vores økonomichef stod for underholdning, og han havde så valgt, at der skulle laves en revy over året, der var gået o g havde få nogle af de andre chefer til at deltage. Det var rigtig sjovt. De tog tykt pis på alle i virksomheden inklusiv dem selv. Der var især én sketch der foregik i vores mødelokaler, som fortalte historien om en sælger der skulle sælge vores nye produkt: net undertøj. Det er altså sjovt, når vi er et forsikringsselskab. Vi var alle flade af grin.

One comment

  1. Jeg har også prøvet at holde fest i firmaets egne mødelokaler, og det giver bare ikke den rette stemning. Heldigvis besluttede firmaet, at næste gang skulle vi bruge et eventfirma, så den fest blev super sjov!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *