Denne gang har jeg sørget for at bestille billeje i Venedig

Sidste år var jeg en tur i Venedig, der som bekendt er kendt for sine kanaler, der løber igennem byen. Derfor troede jeg ikke, det kunne betale sig at bestille billeje i Venedig, da jeg forestillede mig, at der kun ville være små, smalle stræder og gader og næsten ingen parkeringsmuligheder.

Jeg tog dog fejl, så når jeg i morgen skal af sted, har jeg selvfølgelig bestilt billeje i Venedig. Gaderne er ganske vist ikke perfekte til store biler, men fra den hjemmeside, jeg besøgte, kunne jeg nemt vælge en lille, smart og økonomisk bil, som bestemt nemt ville kunne komme rundt i Venedigs gader.

Sidste år, da jeg var i Venedig første gang, havde jeg, som sagt, med vilje ikke bestilt billeje i Venedig, men jeg fandt så ud af, at der var alle mulige gode grunde til at have bestilt en udlejningsbil dernede. Blandt andet ville jeg have haft meget nemmere ved at besøge områderne omkring Firenze, da den offentlige transport godt kunne være en smule svært at finde ud af.

Så jeg har altså booket billeje i Venedig. Jeg var heldig at finde en lille bil til en rimelig god pris, som jeg har fået arrangeret, at jeg kan hente i lufthavnen, når jeg kommer til Venedig.