Online skrab – Der er mange gode grunde til at prøve online skrab

Holder i en finger på pulsen, når det kommer til online spil? Jeg gør, og jeg er derfor lige faldet over online skrab.  Det er en særdeles fornøjelig variant af de kendte skrabelodder langt de fleste har prøvet i en kiosk.

Jeg synes, at det er langt sjovere med online skrab, da der er mulighed for al mulig dynamik takket være de mange muligheder internettet tilbyder.  Det gør også, at der er mulighed for et væld af online skrab varianter. Jeg spiller f.eks. inde på Mega Scratch, og der ser nemt ud til at være flere end 100 forskellige spil. Der er altså rigelig at gå i krig med. Det er et helt perfekt tidspunkt, at jeg opdager online skrab, fordi nu er det ved at blive efterår, og så opholder man sig alt andet lige bedst indendørs. Jeg ser i hvert fald frem til mange gode timer foran computeren, når den første sne falder. Det skal nok blive rigtig hyggeligt. Jeg har også hørt at vinderchancerne skulle være markant højre med online skrab i forhold til den normale måder man skraber lodder på. Det har nok noget at gøre med, at den online variant har langt færre fordyrende led. Der skal jo hverken trykkes flotte farverige lodder, og disse lodder skal ikke sendes rundt i hele Danmark.

2 comments

  1. Jeg er selv helt vild med at skrabe online, er nærmest afhængig. Synes det er meget sjovere at skrabe online frem for de ellers så velkendte skrabelodder.

  2. Jeg plejer at skrabe online på Mega scratch og er blevet helt afhængig af det her “skrab online” princip

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *