Billeje i Chania Lufthavn giver os frihed på ferien

Vi plejer gerne at rejse ud mindst en gang om året, og i år gik turen til den græske ø, Kreta. Vi havde booket hotelværelse samt billeje i Chania Lufthavn, som ligger på den nordlige del af øen. Det var en by, vi ikke før havde besøgt, så via var naturligvis meget spændte på, hvordan det ville være at holde ferie der.

Med billeje Chania Lufthavn, som ligger lidt uden for selve Chania, havde vi en virkelig god ferie. Lejebilen gav os nemlig mulighed for at besøge nogle af de spændende områder, der ligger uden for Chania. Generelt er Kreta jo en virkelig interessant ø, og ikke mindst et godt feriested.

Vi fik da også benyttet vores billeje i Chania Lufthavn til at komme ud til stranden, hvor vi selvfølgelig også brugte en del tid. Her var en lejebil specielt god, da vores hotelværelse lå et stykke væk fra kysten, og poolen desværre ikke altid var så tillokkende, som man kunne have håbet på.

Jeg var i hvert fald glad for, at vi havde bestilt billeje i Chania Lufthavn, også fordi vi så kunne nå at se meget mere af Chania by, både den gamle og den nye bydel, end vi ellers ville have kunnet nået.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *