Fedtsugning, maveplastik & brystforstørrelse

Livet begynder at vise sine aldrende spor på et eller andet tidspunkt og den levner ikke mig en chance for at undgå det.  Kroppen ser ikke ud som den gjorde engang, maven skal pakkes ned i bukserne, brysterne hænger lidt mere end godt er og lårene hænger som overdimensionerede appelsiner.

Fedtsugning

Når vi bliver ældre, begynder vores krop at ændre sig på måder, der er uventet og noget ødelæggende for vores ego. Den begynder simpelthen at bule ud steder vi ikke vil have den til. Så jeg har valgt at få foretaget en fedtsugning for at booste selvtilliden og føle mig klar til at tage på stranden uden at skulle gemme mig i en T-shirt eller på anden måde være pinlig over min krop. Derfor mener jeg at en fedtsugning er en ændring i livet, til et bedre selvværd.

Maveplastik

Jeg har været meget ked af det over mit overskydende maveskind i længere tid efter et større vægttab sidste år. Det hængte og så ikke særlig pænt ud, jeg havde mest af alt lyst til at gemme mig langt væk indtil jeg opdagede at en simpel maveplastik operation ville omvende hele den deprimerende periode efter et vægttab, mange oplever som en rigtig hård tid til noget positivt. Det jo ikke særlig rart at skulle gå og have det dårligt med sig selv efter en succes som et vægttab af den størrelse jeg havde. Så jeg er næsten blevet et helt andet menneske efter min maveplastik operation.

Brystforstørrelse

Jeg købte engang en BH sammen med min mor, og den havde godt med fylde, men ikke rigtig push-up på den måde som rigtige bryster. Det var rart at have noget at støtte sig til, når man ikke har så meget, men jeg ønskede mig at de var lidt større og ville have en brystforstørrelse kan jeg huske. Det var lige tidligt nok mente min mor men, sagde at når jeg var fyldt 18 kunne vi overveje det. Da jeg var blevet myndig havde mine bryster stadig ikke vokset sig tilfredsstillende og jeg fik så min brystforstørrelse. Endelig føler jeg mig som en frodig kvinde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *