Find Google optimering hos et SEO firma, det er god logik

Hvor kan man finde Google optimering? Hos et SEO firma, selvfølgelig. Denne konklusion er selvfølgelig nem at drage, hvis man forstår sig på branchen, og ved hvad Google optimering er, og hvad et SEO firma står for.

Mange ved intet om SEO, og derfor er denne konklusion ganske enkelt ikke naturlig for dem, men når nu det er på denne måde, hvad kunne så være bedre end at skrive dette indlæg for at give de udenforstående en langt bedre forståelse af, hvad Google optimering og et SEO firma er for nogle størrelser.

Et SEO firma er en virksomhed, som arbejder med online marketing, med et specielt fokus på søgemaskineoptimering og søgemaskinemarketing. De har ofte adskillige eksperter i både SEO og adskillige andre typer søgemaskinemarketing. Det dækker på sin vis også over Google AdWords, men dette er dog ikke en del af SEO arbejdet, men er blot en god støtte til en virksomheds tilstedeværelse på Google. Søgemaskineoptimering er en kunst i sig selv og kan holde adskillige SEO eksperter fuldt beskæftiget. Arbejdet med SEO er ikke så nemt som mange forestiller sig, idet det ofte kræver en strategi, der tager højde for det hele.

Google optimering er en type søgemaskineoptimering, som hovedsageligt er målrettet Google og dens søgeresultater, hvilket betyder, at det vil blive lavet 100 % efter de algoritmer, som Google ranker alle hjemmesider efter. Googles algoritmer er langt mere avanceret og ofte meget anderledes end andre søgemaskiners, og derfor er Google optimering lavet på en smule anderledes måde end SEO generelt, fordi det er sværere at komme til at ligge øverst i Googles søgeresultater, end det er hos mange af de andre søgemaskiner.

Google optimering er ydermere foretrukket hos danske SEO firmaer, fordi Google har en så stor markedsandel i Danmark. 92 % af den danske befolkning søger ikke efter information, de ”googler” information. Vi bruger Google som et fast værktøj i vores hverdag, hvad enten det er på studiet, jobbet eller i hjemmet.

Dette er også begrundelsen for, hvorfor mange SEO firmaer markedsfører SEO som Google optimering, fordi Google er en bekendt for de fleste danskere og derfor vil dette begreb give bedre mening i daglig tale.

Hvorfor skal din virksomhed så bruge ressourcer på Google optimering? Det er kort sagt fordi, hvis du kun ligger helt ovre på side 3-4 stykker på et specifikt søgeord, så er der ikke mange, der ser din hjemmeside, fordi de fleste simpelthen slet ikke kommer så langt i søgeresultaterne. Derfor er det vigtigt at ligge på side 1.

3 comments

  1. Dejlig artikel. jeg er glad for jeg stødte på den. Nu er jeg blevet klogere og er klar til at erhverve Google optimering, nu er det så bare at vælge hvilket SEO firma man skal henvende sig til.

    Har du et godt forslag til hvilket der vil være bedst?

  2. Jeg melder mig enig med Danielle. jeg vil også gerne høre dit forslag til et godt SEO firma…

  3. Jeg har længe undret mig over, hvordan man finder et godt SEO firma, så jeg er også meget interesseret i at høre svaret, når det en dag kommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *