Min mand og jeg var til parterapi for første gang i går

I går var min mand og jeg til parterapi for første gang, og jeg synes faktisk, at det gik overraskende godt. Til at starte med var jeg ikke just begejstret for det, men jeg vidste sådan set heller ikke rigtig, hvad det gik ud på.

Som du jo nok kan regne ud, så var det min mand, der gerne ville have, at vi gik til parterapi, og jeg tror, at jeg forstår ham og hans begrundelse. Han mente nemlig, at jeg arbejder for meget og aldrig er hjemme. Og når jeg så endelig er hjemme, er jeg altid træt og har intet overskud til noget som helst.

Det forstår man jo sådan set godt er lidt træls for ham, men som jeg påpegede til parterapi i går, blev han fyret fra sit arbejde for godt et halvt års tid siden og har ikke fundet et nyt siden da. Med tre små børn kan vi altså ikke klare os med hans kontanthjælp og min almindelige løn, hvorfor jeg har set mig nødsaget til at tage ekstraarbejde, hvilket jeg prøvede at forklare ham til parterapien i går.

Det virker dog som om, at han bare ikke vil forstå det. For ham er familien vigtigst, og det er den jo sådan set også for mig, hvorfor jeg netop har valgt at gøre, som jeg gør. Det mener han dog ikke er det rigtige, og som han sagde til parterapi i går, vil han hellere leve stramt og fattigt således, at hele familien er samlet.

Jeg ville da helt sikkert også ønske, at jeg havde mere tid til min familie, men jeg har heller ikke lyst til at leve på en sten i jeg ved ikke hvor lang tid. Som jeg sagde til parterapi i går, så er den bedste løsning for mig, at han hurtigst muligt går ud og finder sig et arbejde.

2 kommentarer

  1. Jeg synes, at det virker som en rigtig god ide at I er begyndt til parterapi, for det lader til, at I ikke snakker så meget sammen, når du endelig er hjemme.

  2. Ja jeg kunne også godt tænke mig at høre, hvordan det går med jeres parterapi..? Jeg kender rigtig mange, der har haft stor glæde af det.

Der er lukket for kommentarer.