Hvad gør tandlægerne for at holde min tandbehandling smertefri?

Dette er en meget interessant ting, jeg rigtigt gerne vil vide meget mere om. Jeg har altid gerne villet spørge min egen tandlæge, hvordan han kan tilbyde smertefri tandbehandling. Det er sikkert noget med måden de bedøver dig, men jeg er mere interesseret i, hvordan de kan garantere det. Jeg har som regel først smerter dagen efter, og når bedøvelsen fortager sig, men jeg synes jo, at det også burde gælde smertefrihed efter en tandbehandling.

Jeg er velvidende at tandlægekunsten har bevæget sig meget med teknologiens store fremskridt, både mht. tandlægens instrumenter, men selvfølgelig også den medicinelle del af det. Men hvor meget og hvordan det har ændret sig, ville være langt mere interessant at vide meget mere om. Smertefri tandbehandling ville jo tiltrække mange af de, som ikke er så glade for smerter og generelt er bange for tandlægen på denne baggrund.

Men spørgsmålet er vel bare, ville du hellere gå et sted hen, der lovede smertefri tandbehandling, end et sted der ikke lovede dette? Fordi hvis din tandbehandling pludselig er smertefri, så ville man jo kunne fjerne et punkt på listen over ulemper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *