Kosmetisk tandbehandling – det eneste rigtige for mine tænder!

I lang tid har jeg overvejet, om jeg skulle få en kosmetisk tandbehandling, så jeg kunne få de hvide tænder, som jeg altid har ønsket mig. Mine tænder ser egentlig meget flotte ud, men de er bare ikke så hvide, som jeg gerne vil have dem.
Da jeg var teenager havde jeg bøjle på tænderne, så det er ikke fordi, at de sidder grimt. Min tandlæge siger, at det er fordi, jeg har meget emalje på tænderne, hvilket gør, at de ikke ser hvide ud. Derfor vil jeg nu have en kosmetisk tandbehandling.

Heldigvis kan min tandlæge selv gøre det, så jeg ved, at det bliver gjort på den rigtige måde. Alle har hørt skræk historier om, at nogle har fået lavet en kosmetisk tandbehandling i udlandet, og så er det gjort forkert. Det ville være mit store mareridt, hvis jeg mistede mine tænder.

Måske er det en lille ting, at man ikke har hvide tænder, men det betyder meget for mig. Jeg er ude hos kunder hver dag, så derfor skal jeg se præsentabel ud. Det betyder selvfølgelig ikke, at det er derfor, jeg skal have kosmetisk tandbehandling, men jeg ville føle mig bedre tilpas, hvis jeg havde det smil, jeg altid har ønsket mig.

Som med mange andre ting, har jeg selvfølgelig undersøgt på nettet, hvad det vil sige at få en kosmetisk tandbehandling, da der åbenbart hører mange ting ind under det emne bl.a. facader og implantater. Det er noget mere omfattende behandlinger end den, jeg skal gennemgå.

Jeg kender flere, som har fået lavet en tandblegning, så jeg ved, hvordan det kommer til at se ud. De bliver selvfølgelig ikke kridhvide, for så ville det se mærkeligt ud. Tandlægen sørger for, at farven passe til ens hud tone osv., så det ikke er markant, at man har fået en kosmetisk tandbehandling. Nu glæder jeg mig bare til at se resultatet!

2 comments

  1. Jeg har selv overvejet en kosmetisk tandbehandling, da mine tænder har taget farve efter mange års rygning. Desværre kender jeg ingen, som selv har fået en kosmetisk tandbehandling, så hvis du kan anbefale en tandklinik, tager jeg meget gerne imod forslag.

  2. Det kan være svært at finde den rette tandlæge, hvis man ikke kender andre, der har fået lavet en kosmetisk tandbehandling. Selv brugte jeg Implantatklinik København, da jeg fik lavet min kosmetiske tandbehandling. Der havde min veninde fået lavet porcelænsfacader, og hun var meget glad for den behandling og service, hun fik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *