Frisør i Dragør – Endelig har jeg fundet en frisør jeg kan lide

Nytårsaften står for døren, og modsat sidste år har jeg formået at blive klippet, så jeg ikke længere ligner en hulemand. Jeg kom nemlig tilfældigvis forbi en frisør i Dragør, som reklamerede med 20 %, rabat, og jeg har alle dage været en sucker for gode tilbud, så jeg besluttede mig for at prøve det.

Jeg havde helt glemt, hvor dejligt det var, at blive klippet af en der virkelig ved hvad hun laver, og jeg var meget tilfreds med slutresultatet – og så sparede jeg endda 20 %. Nu har jeg dog også igennem snart mange år primært blevet klippet af venner og især veninder. Alle kvinder tror nemlig af en eller anden grund, at de sagtens kan klippe. Det kan de altså langt fra alle sammen.. Jeg kan faktisk ikke huske, hvornår jeg sidst er blevet klippet og blevet glad for resultatet. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg besøger den frisør i Dragør.

Jeg glæder mig helt til at mine nytårsgæster kommer i morgen ved aftenstid og ser mit flotte hår – forhåbentlig er der ikke andre end mig der har været til den frisør i Dragør, og derved stjæler lidt af min ”fame”. Den virker nemlig ret populær – og jeg tror, at jeg var lidt heldig, at de havde en ledig stund lige da jeg kom. Næste gang vil jeg helt sikkert bestille tid. Jeg tror nærmest ikke, at jeg ligefrem har glædet mig til, at jeg skulle til frisør, men allerede dagen efter jeg havde været til den frisør i Dragør, begyndte jeg at se frem til, at jeg skulle gentage succesen. Hvis bare jeg kunne få det samme forhold til min læge, tandlæge og alle de andre ting som føles mere som en sur pligt end noget som helst andet.

 

One comment

  1. Det er sjovt, som nogle helt kan undvære at gå til frisøren, men er jeg bestemt ikke en af dem. Jeg går til frisøren ofte, mindst en gang hver 5-6 uge. Det er efterhånden næsten den eneste tilladte måde for fyre at forkæle deres udseende på, så det udnytter jeg til fulde!
    Jeg kan derfor godt forstå, at du nød at være til frisør i Dragør, og håber også for dig, at du vil gentage succesen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *