Hvis bare jeg havde meldt mig ind i en fagforening

Jeg er en af dem, der aldrig kunne tage sig sammen til at melde mig ind i en fagforening. Min undskylding har altid været, at jeg har levet på et meget stramt budget, hvor der simpelthen ikke var råd.

Pludselig gik det firma, som jeg har arbejdede deltid for, konkurs. Det kan jo ske, men mine forhenværende chefer er som sunket i jorden. Der har været noget rod med datoerne på kontrakterne, og jeg er faktisk blevet snydt for næsten en hel månedsløn. Jeg har svært ved at finde ud af, hvad jeg har ret til, og hvad jeg ikke har ret til. Lige nu savner jeg virkelig en fagforening, som kan tage hånd om mig. Jeg kan selvfølgelig spørge venner og bekendte, og jeg kan søge på nettet, men hvor ville jeg ønske, at jeg havde meldt mig ind i en fagforening.

Jeg er stadig lidt bitter, men i det mindste har jeg lært noget af det. Nu har jeg nyt job og meldt mig ind i en fagforening. Jeg vil anbefale alle at gøre det samme, selv om det måske virker som dumme penge. Vær lidt fornuftig, og tænk på de penge, som du kan gå glip af, når din arbejdsgiver går konkurs!

3 comments

  1. Jeg kan kun give dig ret, det er bedst at være meldt ind i en fagforening. Så er man dækket ind!

  2. Jeg er ikke meldt ind i en fagforening. Jeg har simpelthen ikke råd! Jeg har først lige fået arbejde, og jeg har en kæmpe studiegæld, der skal betales af. Jeg må bare håbe, at jeg ikke bliver fyret!

  3. Jeg oplevede noget lignende – min arbejdsgiver gik også konkurs. Heldigvis var jeg meldt ind i en fagforening, de der ikke var, gik glip af 3 måneders løn!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *