Låsesmed Østerbro er en låsesmed, der værdsætter kunderne

Nu skal I lige høre om den mest underlige episode, jeg længe har været ude for. Jeg bor i Jylland og skulle her i påskeferien over og besøge min bedste veninde på Østerbro. Det endte dog med, at vi havde brug for en låsesmed til at lukke os ind i lejligheden, og vi måtte derfor ringe til Låsesmed Østerbro.

Der var noget suspekt over hele turen, for allerede da jeg tog af sted hjemmefra, var det som om, at det slet ikke var meningen, at jeg skulle af sted. Jeg startede nemlig dagen med at låse mig ude, og det opdagede jeg først, da jeg sad i toget på vej til København.

Jeg måtte derfor ringe til min lokale låsesmed, mens jeg sad i toget, og bede ham om at lave en ny nøgle til mig. Han kender mig rigtig godt, så det var heldigvis ikke noget problem, og han sagde, at han ville lægge den nye nøgle under dørmåtten.

Efter nogle timer ankom jeg til Københavns Hovedbanegård, hvor min veninde hentede mig. Vi tog ud til hendes lejlighed på Østerbro, men da vi endelig ankom, og min veninde skulle til at finde nøglerne frem for at låse døren op, kom hun i tanke om, at hun havde låst sig ude, og vi måtte derfor kontakte Låsesmed Østerbro.

Min veninde havde ikke telefonnummeret til Låsesmed Østerbro, og da ingen af os har en mobiltelefon, der kan gå på internettet, måtte vi gå hele vejen hen til Låsesmed Østerbro.

Vi havde imidlertid heller ingen anelse om, hvor Låsesmed Østerbro var placeret, men vi begyndte bare at gå derudaf, men al min bagage på slæb, og pludselig så vi et stort skilt, hvorpå der stod ”Låsesmed Østerbro”.

Jeg tror ikke, at vi havde gået meget mere end 10 minutter, så det var jo perfekt, at Låsesmed Østerbro lå så tæt på min venindes lejlighed. Vi gik straks ind i biksen og spurgte, om vi kunne få en låsesmed ud til min venindes lejlighed.

Det kunne vi sagtens, og vi blev endda tilbudt et lift af den rare låsesmed. Inden for 10 minutter havde låsesmeden låst os ind i lejligheden, og jeg kunne endelig smække benene op på sofabordet og slappe af efter en hård dag. Senere på aftenen snakkede min veninde og jeg om, at vi godt nok havde været heldige at finde Låsesmed Østerbro så hurtigt. Tænk hvis vi skulle have slæbt al min bagage hele vejen gennem Østerbro.

One comment

  1. Hvor er det rart endelig at høre, at der er nogle, der udfører det arbejde, de skal, og godt at de i så fald også får den anerkendelse for det. En låsesmed er uundværlig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *