Billige blækpatroner gav mig fornyet lyst til at printe

Jeg hører til den snart uddøende race af folk der elsker at gå på tilbuds jagt. Sidst jeg var ude på eventyr på nettet efter det næste gode tilbud fandt jeg over en online shbop der solge billige blækpatroner, så jeg til at starte med troede priserne ikke var danske men i stedet for svenske – men så uheldig var jeg heldigvis ikke.

Jeg bruger ikke min printer særlig tit, da det ikke ligefrem var billige blækpatroner, jeg købte sidste gang, og så er det et irritations moment uden lige at vide at nu bruger man af den dyrtkøbte printerpatron.

 

De billige blækpatroner giver blod på tanden

Jeg tøvede derfor ikke med at købe de billige printerpatroner, og er allerede begyndt at lægge planer for, hvad der skal printes. Jeg har familiens hellige kogebog, der er gået i arv igennem generationer, og den ville da være helt fantastisk først at skanne og sidenhen printe ud til familien – for de opskrifter er helt fantastiske. Rigtig god gammeldags dansk mad med brun sovs.

Jeg købte de billige printerpatroner i går, og hvis siden holder hvad de lover så har jeg dem før fredag, og hvis det sker, så ved jeg i hvert fald godt, hvad jeg skal få weekenden til at gå med. Det skal blive dejligt at genlæse opskrifterne endnu engang.

2 kommentarer

  1. Jeg kender alt for godt til en manglende lyst til ting, der føles en kende for dyre. Så tak for linket. Det skal nok skabe glæde i husstanden at jeg ikke skal løbe og være sur over at min familie printer!

  2. Det er et sjovt tankeeksperiment du har gang i. Det modsatte er nemlig også tilfældet. Alt der er ekstra dyrt virker også dragende (i hvert fald på os kvinder).

Der er lukket for kommentarer.