Et kviklån gjorde det muligt for mig at købe en ny cykel

Jeg blev noget så sur sidste uge. Jeg havde netop brugt mine sidste penge på at shoppe, og da jeg skulle begive mig hjem kunne jeg ikke finde min cykel. Det var blevet stjålet, og jeg har bestemt ikke råd til en ny.

Jeg havde selvfølgelig ikke været smart nok til at få den forsikret. Heldigvis havde jeg et par dage forinden hørt om de smarte kviklån, som kort fortalt er en type forbrugslån, som blandt andet kan ansøges online, eller ligesom jeg gjorde, via min mobiltelefon ude på Lars Tyndskids marks. Læs mere om kviklån her.

Jeg vidste godt, at et kviklån var en af de hurtigste måder at låne penge på, men jeg havde alligevel ikke regnet med at stå med pengene klar til brug efter kun en dag – men det var intet mindre end hvad der skete.

Da jeg købte den nye cykel, købte jeg også ikke bare en men to låse, og begge blev rost til skyerne af min cykelhandler. Godt jeg valgte at låne lidt ekstra, da jeg ansøgte om mit kviklån. Det skulle jo nødig hedde sig, at den nye cykel også blev stjålet.

1 kommentar

  1. Normalt er jeg ikke til at låne penge, men i dit eksempel har det jo mest af alt været en investering i både bedre tid og overskud.

Der er lukket for kommentarer.