Jeg skal købe træpiller online for første gang i mit liv

Det er blevet sommer, og vanen tro at det tegnet til at købe træpiller så man har lidt af varme sig ved før man er dækket af sne. Det er jo aldrig til at vide hvornår dette sker grundet for tiden da vejret mildest talt opfører sig utilregneligt. Om det skyldes den globale opvarmning eller ej skal jeg ikke gøre mig klog på, men da jeg var barn var vejret i langt større grad til at forudse. I ved sne i december og sommeren startede i Maj. Sådan er det dog ikke længere.

Derfor har jeg for snart mange år siden lovet mig selv at købe træpiller i god tid. Jeg bor nemlig på Bornholm, og her kan sneen falde så tungt, at selv pansrede mandskabsvogne må give op. Dette sker endda også inde i de, indrømmet meget små, byer på øen. Derfor har de fleste bornholmere udviklet en egenskab der får dem til at tænke lidt længere frem i tiden end de fleste andre danskere gør – især vejrmæssigt.

Jeg plejede at købe mine træpiller i Rønne, men det var både et hestearbejde at slæbe dem hjem til min gård, og uden jeg vidste det, så var det også markant dyrere at købe sammenlignet med online priserne.

Det fandt jeg dog først ud af sidste år og selvfølgelig lige efter at jeg havde købt årets parti af træpiller. Det bliver dermed første gang at jeg skal købe træpiller online, og jeg håber lidt at jeg kan finde et sted der kan tilbyde en ordentlig leveringspris da det typisk kan være et problem når man bor på Bornholm. Her betyder fri levering i hele Danmark tit og ofte at Bornholm ikke er inkluderet.

Vi bornholmere er dog kloge nok til at benytte os af mund til mund metoden og sammen skille skidt fra kanel og belønne de firmaer der er hensynstagende for os der bor på denne afsidesliggende ø.

One comment

  1. Hej, jeg er også bornholmer og leder ligesom dig efter et godt sted at købe træpiller. Lykkedes det dig at finde et godt sted?

    Der er jo ingen grund til, at vi alle sammen skal opfinder den dybe tallerken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *