Hudplejeprodukter af høj kvalitet er vigtige i perioder med stress

Jeg er en af dem, hvis hud slår ud, når jeg bliver stresset. Derfor er jeg simpelthen nødt til at gå meget op i god hudpleje. Det kan være svært at finde de rigtige produkter nogle gange, fordi min hud reagerer så meget på min psykiske tilstand. Det kan være, der er nogle af jer andre, der også kender til det?

Hudpleje står næsten altid øverst på min liste. Der er nogle mennesker, der kan leve med at vaske huden med vand og almindelig sæbe, men sådan er det ikke for mig. Jeg er fuldstændig afhængig af, at der sidder nogle kloge hoveder og udvikler særlige hudplejeprodukter.

Det er især her om sommeren, at jeg oplever problemer. For det første er der meget mere sol, og for det andet er der mange, der holder sommerferie, hvilket betyder, at der er mere arbejde og dermed også mere stress for dem, der er på arbejdspladsen. Jeg skal selv på ferie senere på året, og så er det de andre, der bliver lidt stressede, så det er jo helt fair. Det er ikke fordi, jeg vil brokke mig, men jeg kunne godt tænke mig at høre, om der er nogle andre, der har samme behov for særlig hudpleje i forbindelse med stress?

Jeg ved, at jeg nok bruger lidt flere penge på hudplejeprodukter end de fleste andre, men det er noget, jeg har accepteret. Til gengæld er der andre ting, som jeg sparer penge på. Og så vil jeg faktisk gerne tilføje, at jeg har været ret god til at finde steder på nettet, hvor mine yndlingsmærker kan findes til billige priser. Hvis du også er bruger af særlige produkter er et sted som Natur og Helse en god chance for at finde de forskellige mærker til en billig pris.

Har du andre ting, der irriterer dig i forbindelse med stress?

2 comments

  1. Det er virkelig også vigtigt for mig med rigtige hudplejeprodukter, når jeg er stresset! Så snyd for dem, der ikke har det problem!

  2. Jeg har faktisk præcis samme problem, men jeg har faktisk aldrig tænkt på, at hudplejen kan have en betydning. Interessant må jeg sige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *