Brugte Wittenborg kaffeautomater betyder en fest på arbejdspladsen

Min chef er bare den bedste i verden! Han har netop indkøbt tre brugte Wittenborg kaffeautomater! Det er virkelig noget af en luksus, at vi nu har adgang til kaffe på arbejdspladsen.

Før min chef købte de brugte Wittenborg kaffeautomater, var vi alle nødt til at medbringe vores egen kaffe. Sådan er det heldigvis ikke mere. Vi er alle helt oppe at køre over de brugte Wittenborg kaffeautomater. Man burde ikke tro, at der var nogen, der havde brugt dem før. Min chef er også ret stolt. Han har fortalt, at Wittenborg kaffeautomaterne – fordi er brugte – ikke koster særligt meget, men de virker jo lige så godt som nye. Det er i virkeligheden ret genialt.

Man kan godt mærke på arbejdspladsen, at det har hjulpet at få konstant adgang til kaffe. Vi arbejder meget hurtigere nu og meget mere koncentreret. Det viser sig også, at folk har meget bedre humor, når de drikker kaffe. Ja, man kan vist roligt sige, at vi er gået helt i ekstase over kaffemaskinerne!

Hvordan foregår det på jeres arbejdspladser? Har I smarte kaffe- og teautomater eller er i lidt bagud, ligesom vi plejede at være? Jeg vil meget gerne høre om jeres vaner på arbejdspladsen.

4 comments

  1. På vores arbejdsplads har vi bare sådan en dryp-kaffemaskine, Wittenborg kaffeautomater har aldrig sat deres øh…fod(?) på vores arbejdsplads, så vidt jeg ved. Det er lidt ærgerligt, for det bliver altså lidt det samme med bare en slags kaffe hver dag. Du er meget misundt.

  2. Hehe, det har du helt ret i Tina. Vi ville dog have været glade for en dryp-kaffemaskine også, som du kalder dem, men jeg foretrækker dog de brugte Wittenborg kaffeautomater. De er ret professionelle!

  3. På min arbejdsplads hos vi også en ganske alm. kaffemaskine og en kande kaffe på sådan en lille fætter bliver tømt på under en halv time.

    Ville slet ikke have noget imod at prøve en brugt Wittenborg kaffeautomat. Hvor meget koster en brugt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *