Det er på høje tid at jeg køber nyt elektrisk hegn og træpiller

Jeg har lige haft en af de der morgener der mest af alt føles som en mareridt. I nattens løb har mine kreaturer nemlig formået at komme igennem indhegningen, og så har der ellers været abefest hele natten. De har lavet en syndigt rod med mine træpiller, så jeg må nok hellere købe et elektrisk hegn, så jeg kan endnu engang kan sove trygt om natten og mine træpiller kan være i fred.

Jeg har allerede kigget lidt rundt på priserne på elektriske hegn, og jeg tror, uden at have lagt mig fast på det, at det bliver en af dem, man kan købe i DLGnetbutik.dk. Så kan jeg nemlig på samme tid købe træpiller. Det er jo snart vinter. Det føles i hvert fald sådan. Er der nogen mig, der kan anbefale mig hvilken type elektrisk hegn at jeg skal vælge? Batteri, uden batteri?

Hvad er mest besparende i det lange løb? – Og hvis der er nogen der har gode råd mht. træpiller så skriv endelig – Hvad ville i f.eks vælge ud af dette udvalg her – hvis i var mig? . Jeg er nemlig stadigvæk lidt våd bag ørene, når det kommer til biobrændsel.

3 comments

  1. Ja, køb et elektrisk hegn. På den måde forhindre du med 100 % sikkerhed pludselige huller i hegnet. Dine kreaturer lærer nemlig allerede første gang, at de rammer hegnet, at dette ikke skal gentages.

  2. Der er ingen i hele verden, der kan fortælle dig, hvilken slags træpiller du bør købe, hvis du ikke fortæller lidt nærmere om dine omstændigheder.

    Men kort sagt, så skal du tjekke hvilken størrelse træpiller dit pillefyr kan bruge. Køber du for store træpiller, vil du nemlig ikke kunne bruge dem til andet end strøelse (hvilket de dog også er udmærkede til). Køber du for små træpiller vil de larme unødigt meget, når træpiller flyver igennem røret til pillefyret.

    Håber det hjalp!

  3. Jeg har for nyligt købt nogle elektriske hegn hos DLG, hvilket jeg indtil videre har været fuldt ud tilfreds med. Kan i hvert fald godt anbefales.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *