Lav selv smykker med flotte perler, som købes på internettet

Jeg er ikke bleg for at indrømme, at jeg elsker at finde nye hobbyer. Jeg elsker især de rigtigt kreative hobbyer, hvor jeg kan få lov til at sidde og lege med den samme ting i dyb koncentration. Det var derfor ikke en overraskelse, at min veninde skulle få mig fuldstændig opslugt af lav-selv-smykker! Nu sidder jeg konstant og leder efter flere flotte perler til smykker på nettet, så jeg kan producere helt unikke lav-selv-smykker.

Med perler til smykker kan du lave smykker selv!

Jeg ved ikke hvorfor, jeg aldrig har overvejet at lave smykker selv. Jeg har altid så enormt svært ved at finde pæne smykker, som passer til mit tøj. Så er perlerne ikke helt grønne nok, eller også er designet bare helt galt. Når jeg laver smykker selv, kan jeg fuldstændigt selv bestemme, hvilke perler jeg vælger. Det er også mig, der står for designet, og på den måde kan jeg sørge for, at jeg får præcis det look, som jeg håber på.

Lige nu er jeg i gang med at kigge på perler til lav-selv-smykker, som jeg vil lave i næste weekend. Jeg har tænkt mig, at jeg skal invitere min niece over og vise hende, hvordan man kan lave smykker selv. Jeg tror arbejde med perler ville passe hende rigtig godt. Derudover er børn jo også så vældigt kreative. Det er fantastisk at se, som de bare kaster sig ud i det med krum hals. De har ofte en bedre evne til at arbejde kreativt sammenlignet med voksne. Det er i hvert fald min oplevelse.

Jeg kan også meget godt lide at få lidt kvalitetstid sammen med min niece på den måde. Det er virkelig dejligt, når man kan dele et eller andet sammen, så det ikke hele tiden skal handle om min søster, der også er hendes mor. Det at vi to kan have noget helt specielt sammen, betyder rigtigt meget for vores forhold, og man vil jo gerne have et godt forhold til sin niece!

Nu sidder jeg så og forsøger at regne ud, hvad en pige på 13 år ville kunne lide af perler til smykker. Jeg ved jo ikke præcis, hvad der er moderne, eller hvad hun godt kan lide. Derfor kommer jeg nok til at købe ret så mange forskellige perler, og så håber jeg virkelig, at hun bliver lige så begejstret som mig for at lave smykker selv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *