Skal jeg være bedemand i Bagsværd eller Valby?

Jeg er snart ved at være færdiguddannet til bedemand og skal således snart til at vælge hvor jeg vil slå mine folder i det danske land. Jeg er født og opvokset i det smukke Valby og bedemand i den del af landet har egentlig altid været min hensigt.

Vil jeg trives bedst med at være bedemand i Valby eller Bagsværd?

Dette er dog begyndt at ændre sig, da jeg levende kan forstille mig, at jeg i ny og næ vil skulle bistå venner og bekendte med enten deres egen begravelsesceremoni eller en af deres pårørende. Så vil jeg hellere være bedemand i Bagsværd og måske have en smule længere på arbejde. Det vil være det hele værd i det lange løb. Det er i hvert fald hvad jeg tænker – og kender jeg mig selv ret, så er der store chancer for, at jeg skifter mening. Det er i hvert fald langt fra besluttet, om jeg vil være bedemand i Bagsværd eller Valby. Jeg håber indædt, at jeg bliver bedre til at træffe beslutninger som disse, i takt med at jeg bliver ældre. Niveauet er i hvert fald ikke tilfredsstillende på nuværende situation.

Jeg havde nemlig troet, at jeg forlængst ville have lagt mig fast på, om jeg skal være en Valby-bedemand eller en Bagsværd-bedemand.

Er du på udkig efter en uddannet bedemand i Valby eller Bagsværd så klik her for Valby og her for Bagsværd.

2 kommentarer

  1. Man siger altid, at man ikke skal blande fritid og arbejde… det giver kun problemer.

    Så kort sagt skal du være bedemand i Bagsværd.

  2. Jeg stemmer også for at du skal være bedemand i Bagsværd. Der er endda en god cykelrute i nærmest fugleflugts rute omkring Vigerslev Station.

Der er lukket for kommentarer.