Jeg brugte e-cigaretter til at gennemføre et rygestop

Jeg tænkte, at jeg lige ville dele min motiverende historie med jer alle sammen. Jeg er helt sikker på, at der er mange rygere derude, som ved inderst inde, at de burde påbegynde et rygestop, men bare ikke kan få det ført ud i livet.

Personligt havde jeg røget i mange år før jeg endelig indså, at jeg blev nødt til at komme igang med det rygestop. En af mine venner, der også var tidligere ryger, opfordrede mig til at følge hans eksempel og købe nogle e-cigaretter. I starten synes jeg det var noget mærkeligt noget på den måde at simulere, at jeg røg, men samtidig kunne jeg godt se idéen i, at det ville være bedre for min krop ikke at indtage skadelige stoffer, men kun uskadelig vanddamp.

Nu er der kun e-cigaretter tilbage

I starten supplerede jeg med nikotin tyggegummi for at stille min trang, men efterhånden trappede jeg ned på dette, og til sidst var der kun mine e-cigaretter tilbage. Jeg havde sørget for at købe mange af dem mens de var på tilbud i mit lokale supermarked. Nu er det dem jeg tager frem, når trangen til at ryge en sjælden gang imellem melder sig, for jeg tror det er svært at blive fuldstændigt uafhængig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *