Maling – information og vejledning om indkøb af maling af god kvalitet

Har du brug for ny maling, så invester i malerprodukter af solid kvalitet. God maling er her karakteriseret ved en god dækkeevne, få lugte og at den er blid overfor dit indeklima.

Er der et lille malerprojekt på trapperne, men er du usikker omkring, hvilken slags maling du skal vælge? I så fald så få gode råd her omkring, hvilke forskellige slags malinger der findes, og hvad der karakteriserer gode malinger.

Forskellige slags maling
Maling er mere differentieret, end man måske skulle tro. Dette betyder også, at når du er ude og lede efter malerprodukter, så er det vigtigt, at du vælger de malinger, som passer til dit projekt.

Således findes der forskellige slags malinger, alt efter hvorvidt du skal have malet dit loft, vægge, træ og cement, eller om det foregår udendørs eller indendørs. Brug i denne forbindelse din farvehandler til at finde frem til det rigtige produkt for dig.

Kendetegn ved gode malinger
Når du skal have købt maling, så er det selvsagt vigtigt, at malingen er af en god kvalitet.

Malinger af fornuftig kvalitet er typisk karakteriseret ved nogle af de følgende kendetegn:
–    Begrænsede stænk
–    God fylde- og dækkeevne
–    Tører hurtigt
–    Har få eller ingen lugte
–    Er venlig overfor dit indeklima
–    Reflekterer ikke lys som kommer ind udefra.

Tilbehør til malingen
Når du skal investere i maling, så skal du ofte også købe diverse former for malertilbehør.

Blandt nogle af de mest almindelige former for tilbehør til malerprojekter kan her fx nævnes: Ruller, pensler, malertape, handsker, rengøringsmidler, armeringsbånd og meget, meget mere.