Eye Q: fiskeolie i høj kvalitet

Kroppen har brug for fedt – vi ved det godt, men mange er stadig lidt bange for fedtet.
Flerumættede fedtsyrer findes i alle kroppens celler, og er en vigtig byggesten til nye celler. De essentielle fedtsyrer fås kun via kosten, og det er derfor yderst vigtigt, at vi får rigelig med fisk, men også om nødvendigt tager et tilskud af disse fedtsyrer – f.eks. Eye Q.

Fiskeolie uden lugtgener
Eye Q er en såkaldt kirunalolie og er fremstillet af små fisk (sardiner og ansjoser) fra den sydlige halvkugle, hvor vandet altid er varmt. Det betyder, at fiskene har en anden fedtsyresammensætning, og Eye Q har derfor en unik sammensætning af fedtsyren EPA i forhold til DHA.

Eye Q kombineres med kæmpenatlysolie, der indeholder GLA og tilsættes antioxidant for at stabilisere olien – dette gør at Eye Q ikke harsker. Eye Q gennemgår en avanceret og yderst skånsom proces, som giver en meget ren olie og som sørger for at fedtsyrerne ikke bliver ødelagt. I samme moment renses olien for fiskelugt og smag.

Eye q fremstilles under ordnede forhold
Alle forhold er i orden ved fremstillingen af Eye Q – det foregår nemlig under farmaceutisk kontrol. Den delikate og fine lime smag, som fiskepillen har, gør at det ikke er noget problem at tage pillen. Man får ingen sure opstød af den.

Eye Q og hjernen
Man har fundet ud af, at hjernen er meget afhængig af fedtsyrer i sine nervefunktioner, og der er derfor rigtig mange ADHD børn, unge og voksne, der tager et tilskud af Eye Q, og som kan mærke, at det hjælper på dem.
Der er et hav af andre gavnlige effekter ved indtag af Eye Q. Bl.a. så er det vældig godt for blodårernes elasticitet og samtidig sørger Eye Q for at holde blodet fint tyndtflydende. Det er også derfor, at folk der tager blodfortyndende medicin skal være varsomme med indtag af fiskeolie. Man snakker også om, at Eye Q kan være med til at mindske inflammationer, og der er desværre rigtig mange, der lider af inflammerede led. Det er nærmest en folkesygdom med kroniske smerter i kroppen.
Det sidste jeg synes, der er værd lige at have med i snakken om fiskeolie generelt og Eye Q specifikt er, at den kvalitet af fisk, som vi kan få fat i ofte ikke er særlig god. Det udvalg der er i supermarkederne lever ikke rigtig op til de krav, som jeg i hvert fald stiller til min mad.
Men med et tilskud af Eye Q kan man jo gardere sig lidt, så man ved, at man har fået den smørelse, der skal til.

eye q

Udgivet
Kategoriseret som Helse Mærket ,