Min passion for sundhed fortsætter

Når man har haft det skidt, så ved man, hvor vigtigt det er at holde sin krop sund og frisk. Det er vigtigt for det generelle helbred, at man holder både krop og sind i form.

Når det drejer sig om kroppen, så er det først og fremmest motion og kost, der skal tages hånd om. Når det drejer sig om sindet, ja så spiller de to første punkter også en vigtig rolle samt søvn og vand og positive tankemønstre.

Når du sørger for at spise godt med sunde fedtstoffer, masser af grøntsager og proteiner, sove ml. 7-9 timer hver nat, dyrke 1 times motion hver dag samt drikke dejligt med vand (2-3 liter)…ja så har man i hvert fald et godt udgangspunkt.

vand

Man behøver ikke følge dette slavisk, men det er godt at have det at holde sig til som rettesnor. Og så sørge for, at det ikke skrider for meget for dig.