Teltudlejning til konfirmation

Hej alle sammen, har I haft en god weekend? Det har jeg i hvert fald. Jeg var til konfirmation i fredags, fordi min kusine skulle konfirmeres, og det var virkelig en hyggelig og rar dag. Jeg tror, at sidste gang jeg var til konfirmation var til min egen konfirmation for 5-6 år siden. Min kusine og hendes forældre havde været så kloge at benytte sig af teltudlejning i forbindelse med den store dag, og det var faktisk en rigtig god ide, som jeg vil give videre til jer, der endnu ikke er blevet konfirmeret endnu.

Som de fleste af jer nok ved, er det aldrig til at regne med det danske vejr, og selvom vejrudsigten lover sol og en skyfri himmel, kan man lige så godt være forberedt på regn og lynnedslag, så skal man holde en havefest af den ene eller anden art, så kan det altså være en rigtig god ide at benytte sig af teltudlejning. Så er man i hvert fald sikker på, at vejret ikke står i vejen for en god fest, for uanset om det regner, eller om solen skinner, så kan man være inde i teltet.

Det eneste man dog skal være opmærksom på i forbindelse med teltudlejning er, hvor mange gæster der skal være plads til i det pågældende telt. Benytter man sig af teltudlejning, har man nemlig mulighed for at leje et telt i en størrelse afhængig af antal gæster, så man altså hverken har et for stort eller for småt telt, hvilket jeg faktisk synes er rigtigt smart.

Et helt andet aspekt i forbindelse med teltudlejning er, at det faktisk er super hyggeligt at holde fest inde i et telt – især hvis der er masser af plads. Det telt min kusine og hendes forældre havde lejet havde en helt perfekt størrelse, og det viste sig jo også at være en helt perfekt aften.

Jeg ved, at de havde kontaktet flere forskellige firmaer for at høre om deres priser på teltudlejning, og til sidst valgte de så Midtsjællands Festudlejning, som står for alt fra teltudlejning til serviceudlejning. Ud fra mine erfaringer med teltet i fredags, og hvad jeg har hørt fra forældrene, så kan det kun anbefales!

Så vælg teltudlejning til din næste store havefest – så slipper du for en plan B, hvis vejret er dårligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *