Vi får arbejdstøj fra Fristads Kansas på jobbet!

I skal lige høre en glædelig nyhed. Jeg ved ikke, om I synes, at det er voldsomt interessant, men jeg er i hvert fald overlykkelig. Vi får endelig arbejdstøj fra Fristads Kansas på jobbet, og det er noget, jeg har efterspurgt i MEGET lang tid.

Normalt går jeg ikke ret meget op i vores arbejdstøj, men når man har muligheden for at få tøj fra Fristads Kansas, så er det altså helt klart at foretrække. Det er i hvert fald min holdning, og derfor er jeg også virkelig glad for, at vi nu endelig får arbejdstøj fra Fristads Kansas.

arbejdstøj fra fristads kansas
Arbejdstøj fra Fristads Kansas er bare i en helt anden liga end så meget andet arbejdstøj, der er på markedet. For mig er arbejdstøjet fra Fristads Kansas i hvert fald indbegrebet af kvalitetsrigt arbejdstøj, og så bliver det altså ikke bedre.

Jeg har fået at vide, at vi får vores arbejdstøj fra Fristads Kansas fra denne webshop, så vi har mulighed for at gå ind og tjekke udvalget ud og se, hvad vi kan få, inden det bliver bestilt. Sikke en service! Der har chefen altså overrasket en del, men det er jo kun positivt, når man bliver overrasket.

Jeg har i dag været lidt inde og kigge på, hvad for noget arbejdstøj jeg gerne vil have, og jeg må være ærlig og sige, at arbejdstøjet fra Fristads Kansas altså ser utroligt lækkert ud, og så er det endda også super praktisk, hvilket jo kun gør det meget bedre.