Min hobby: Dart

Jeg tror ikke, at vi nogensinde har snakket om det her på bloggen før, men hvad laver I egentlig i jeres fritid? Jeg vil gerne fortælle jer lidt om, hvad jeg laver, når jeg endelig har fri, og hvis jeg skal være ærlig, så går det meste af tiden faktisk med at spille dart med vennerne.

Mine venner og jeg kan alle rigtigt godt lide at spille dart, så det har vi gjort til en aktivitet, som vi laver sammen, og det er super hyggeligt. Vi spiller ikke kun dart, men snakker også om forskelligt tilbehør og udstyr, og så udveksler vi ideer og gode råd til, hvor man køber det bedste og billigste udstyr. Jeg anbefalede eksempelvis en af vennerne om at købe dartudstyr hos Dartshop fremover – det er noget, som jeg selv har gjort i en lang periode nu, og jeg er fuldt ud tilfreds med både produkter og service, så hvis du har en lille dartspiller gemt i maven, så kan jeg altså også anbefale dig at tjekke webshoppen ud.

dart
Det var alt fra mig for i dag. Hvad laver du i din fritid?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *