Dagens tip: Brug arbejdstøj fra Mascot i hjemmet og haven

Så er det igen ved at være tid til et indlæg – det er jo efterhånden ved at være længe siden, så nu må det være tid igen. I dag skal det handle om noget jeg faktisk bruger næsten hver eneste dag, nemlig arbejdstøj, men ikke bare noget helt almindeligt arbejdstøj, nej det er den gode vare fra Mascot.

Arbejdstøj er jo, som navnet hentyder, mest beregnet til de typer af jobs, hvor det er påkrævet at have tøj på, der er bestemt funktionelt og ser ud på en bestemt måde, og det skal lige siges, at jeg altså ikke arbejder i et sådant job, men jeg har dog taget ideen til mig, og nu bruger jeg arbejdstøj, når jeg laver ting her i hjemmet eller i haven, eller når jeg bare ikke ønsker at gøre mit almindelige tøj beskidt.

Jeg har valgt at bruge arbejdstøj fra Mascot, fordi det er det tøj, jeg har læst mig til at være af en rigtig høj kvalitet til en rigtig god pris, og det passede lige til mig. Og så var det i øvrigt også det arbejdstøj, jeg syntes havde det bedste design, hvilket jo også har en ret stor betydning – i hvert fald for mig.

msacot

Jeg kan dog ikke tro, at jeg er den eneste, der har fået den ide at bruge arbejdstøj fra Mascot derhjemme? Jeg synes i hvert fald selv, at det var en rigtigt god ide, jeg fik mig der, for man står altid og mangler en lomme eller noget andet, og det har man heldigvis altid i sine arbejdsbukser.

Forresten, så skal jeg da lige huske at nævne, at jeg køber mit arbejdstøj fra Mascot på nettet, da jeg har fundet det til nogle lidt billigere priser, så det kan anbefales.