Lidt om argan olie

I dag skal det handle om skønhed og en olie, som jeg har hørt en masse godt om, men som jeg egentlig ikke rigtig kender, nemlig argan olie. Hvor mange af jer bruger denne olie?

Jeg har i løbet af det seneste stykke tid hørt en masse positivt om argan olie, som mildest talt er blevet rost til skyerne, og det gjorde mig interesseret, så nu har jeg købt en argan olie, og så må vi se, hvordan det virker for mig.

Der er godt nok mange forskellige slags argan olie, og jeg syntes, at det var ret svært at vælge, hvilken jeg skulle købe, men sådan er det vel altid.

Min argan olie er købt hos Ren Velværeshop, der som sagt har et ret stort udvalg af argan olie. Jeg har tænkt mig at starte med at bruge den i håret, men jeg har hørt, at man også kan bruge den på huden, er det rigtigt? Hvordan fungerer det i så fald?

argan olie

Er der nogle af jer, der har nogle gode tips til, hvordan jeg kan bruge olien, for så må I meget gerne smide en kommentar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *