Sommerferieaktivitet: Læse masser af poker bøger

Jeg har meget lang sommerferie i år, og da jeg forleden dag løb tør for ting at lave i ferien, besluttede jeg mig for at bestille nogle poker bøger, for nu har jeg endelig tid til at lære et nyt spil at kende, nemlig poker.

Jeg har altid haft en drøm om at blive rigtig god til poker, men jeg har aldrig haft tålmodigheden til at sætte mig ind i spillet, men nu har jeg jo så tiden til det.

Mine poker bøger er netop ankommet med posten, så nu skal jeg egentlig bare i gang med at terpe, og så må vi se, om jeg nogensinde lærer at mestre spillet. Nu vil jeg i hvert fald begive mig til at kigge i poker bøgerne, så det kan godt være, at der bliver lidt stille her på bloggen i de kommende dage, men nu må vi se, hvad det bliver til.

poker bøger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *