Én og samme låsesmed på Østerbro og Amager

I dette blogindlæg vil jeg gerne komme med en anbefaling til alle dem, der står og mangler en dygtig låsesmed i København. Jeg har en butik på Østerbro, og jeg bor på Amager, og det sker med jævne mellemrum, at jeg får brug for en låsesmed på Østerbro til butikken OG en låsesmed på Amager til hjemmet. Som I nok kan fornemme er jeg lidt glemsom og distræt fra tid til anden, og det betyder altså, at jeg ofte må ringe efter min låsesmed, men nu kommer pointen:

Selvom jeg både skal bruge en låsesmed på Østerbro og en låsesmed på Amager, så behøver jeg kun at ringe til én låsesmed. Se det er smart!

Årsagen til dette er, at jeg har fundet mig en super dygtig låsesmed, der både arbejder som låsesmed på Østerbro og på Amager, og i øvrigt også en del andre steder i København og Storkøbenhavn, og det synes jeg er super smart, fordi så behøver man netop kun at ringe til en låsesmed, uanset om man skal bruge en låsesmed på Østerbro eller på Amager, og det gør det virkelig nemt.

Den låsesmed der er tale om er Københavns Låsesmed, som jeg varmt kan anbefale til alle jer, der har bolig eller butik på Østerbro, Amager eller andetsteds i Københavnsområdet. Låsesmeden er virkelig dygtig, og uanset om jeg skal bruge en låsesmed på Amager eller Østerbro kommer han altid inden for relativt kort tid, efter jeg har ringet efter låseteknisk hjælp. Det kalder jeg god service!

Københavns låsesmed