Kom til aktive foredrag med Addfocus

Har du nogensinde deltaget i et aktivt foredrag? Hvis ikke, så kan det varmt anbefales, da det, modsat så mange andre foredrag, er yderst interessant, og foredragsholderen formår ved hjælp af aktivitet og humor at aktivere deltagerne.

Allan fra Addfocus har afholdt forskellige aktive foredrag i mange år efterhånden, og det er ham, man skal kontakte, hvis man gerne vil have noget ud af sit foredrag. Her får man fuld valuta for pengene, og man bliver inspireret på en helt ny måde.

Der tilbydes aktive foredrag inden for mange forskellige områder, heriblandt om sygefravær, samarbejde, arbejdsglæde, kommunikation, trivsel, stresshåndtering, fokus, selvledelse og mange andre områder. Er man med andre ord interesseret i at udvikle sig inden for et givent område, så kan det godt betale sig at deltage i et af de mange aktive foredrag, der udbydes.

aktive foredrag

Du kan læse mere om de forskellige aktive foredrag her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *