Anbefaling af rejseafregningssystem og app til rejseafregning

Så er det atter ved at være tid til endnu et indlæg her på bloggen, og i dag skal det handle om et nyt rejseafregningssystem, jeg blev præsenteret for her forleden dag, så er du på udkig efter en intelligent app til rejseafregning, så kan du gøre klogt i at læse med i dette indlæg.

Hvis du er den person, der står for rejseafregningen og al den administration, det indebærer, så vil du helt sikkert blive glad for dette rejseafregningssystem. Du kender garanteret allerede til Acubiz, som har specialiseret sig i at udvikle intelligente regnskabsløsninger til store som små virksomheder og erhverv, og det er altså dem, der har udviklet det omtalte rejseafregningssystem og den dertilhørende app til rejseafregning.

Sådan fungerer rejseafregningssystemet

Med rejseafregningssystemet kan man hurtigt og effektivt håndtere samtlige medarbejderrelaterede omkostning og udgifter i forhold til kreditkort, telefonregninger, rejser og meget andet. Rejseafregningssystemet er fleksibelt og automatisk, og systemet gør det muligt at lave rejseafregning på under to minutter, hvilket er et minimalt tidsforbrug i forhold til, hvor lang tid udregningen ville tage uden dette rejseafregningssystem.

Her kan du se en gennemgang af, hvordan rejseafregningssystemet virker:

Findes nu også som app til rejseafregning

Acubiz har gjort noget klogt. De har nemlig også udviklet deres intelligente rejseafregningssystem som en app til rejseafregning, og det gør, at man hurtigt og nemt kan lave rejseafregning direkte fra sin smartphone eller tablet.

Jeg har selv valgt at investere i begge systemer, og det har vist sig at være en utrolig god investering. Systemerne fungerer til min fulde tilfredshed, og som mange af jer ellers ved, så er jeg meget kritisk som person, så Acubiz får en stor anbefaling med herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *