Rengøringsfirma til privat- og erhvervsrengøring søges

Jeg er efterhånden blevet lidt træt af at gøre rent, og det gælder både hjemme og her på kontoret, så nu synes jeg, at det må være på tide, at jeg forærer mig selv en tidlig julegave og betaler et rengøringsfirma for at gøre rent i hjemmet og på kontoret. Lyder det ikke som en super god ide? Det synes jeg i hvert fald selv.

At hyre et rengøringsfirma er faktisk noget, jeg længe har tænkt på, og derfor har jeg selvfølgelig også forsøgt at undersøge, hvor meget det i så fald ville koste, hvor det skal jo ikke være noget, der ruinerer mig fuldstændig, men samtidig er jeg også godt klar over, at det selvfølgelig er en ydelse, man betaler for, og det pågældende rengøringsfirma skal jo også have noget at leve af.

I forhold til rengøring på kontoret har jeg fundet frem til et rengøringsfirma, der hedder Lauren. De gør blandt andet rent på Den Blå Planet, så de må være super dygtige. Jeg kan dog ikke helt finde ud af, om de også gør rent i private hjem, eller om de udelukkende udfører erhvervsrengøring. Det skal jeg lige have fundet ud af ved at kontakte rengøringsfirmaet senere i dag.

rengøringsfirma

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *