Tandlægeskræk

Mange lider af tandlægeskræk. Der kan være mange forskellige årsager til at tandlæge skrækken er opstået, det handler ikke kun om det ubehag mange føler ved at gå til tandlægen. Jeg har fundet en tandklinik i Hellerup der har mødet mig med min tandlæge skræk og taget mig alvorligt. Det har haft en stor betydning for mine første besøg på tandlægeklinik i Hellerup lidt utraditionelt, både for mig og personalet. Det kommer måske til at lyde værre end det er. Men da jeg opsøgte tandklinikken i Hellerup første gang, var det uden at have bestilt en tid. Jeg ville gerne se beliggenheden for tandklinikken i forhold til afstand til mig hjem i Hellerup, og bare lige orientere mig.

Da jeg stod der udenfor tandklinikken i Hellerup, var der en forbipasserende der spurgte om jeg ledte efter noget. Jeg forklarede at jeg ledte efter en tandklinik i Hellerup, der kunne tage en vanskelig patient som mig, der var meget meget bange. Så har du kommet til det rigtige sted svarede hun. Jeg er tandlæge på denne klinik, kom du bare med ind. Jeg stod paralyseret på min cykel, men hun smilede, og viste mig hvor jeg kunne stille min cykel. Hun tog mig med ind på tandlægeklinikken og præsenterede mig for personalet, og spurgte om jeg ville have en kop kaffe og læse de seneste blad der lå i venteværelset.

Jeg blev så paff, så jeg svarede blot Ja. Tænk et overskud at have for en tandlægeklinik, måske var det fordi den lå i Hellerup. Jeg drak min kaffe, læste et blad, imens receptionisten smilede til mig og små snakkede. Da hun kunne se at jeg var færdig med at drikke min kaffe gik hun og hentede tandlægen jeg havde mødt udenfor. Hun gav mig hånden, smilede og sagde, jeg håber at du kan se at denne tandlægeklinik ikke er så farlig. Så jeg håber at du kommer tilbage. Du må også gerne komme for blot at drikke en kop kaffe og kigge i bladene, indtil du er klar til din undersøgelse.

Jeg tror ikke jeg behøver at fortælle hvilken tandklinik i Hellerup jeg bruger.

tandklinik hellerup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *