Emil Raun fra Varda er en eventyrlysten mand

Emil Raun fra Varda er kendt for at være en mand, der går usandsynligt meget op i samfundet. Han vil gøre alt for at hans medmennesker er tilfredse og får den hjælp, som de har behov for. Dog er det ikke alt om Emil Raun, da han også er enormt eventyrlysten. Han er et menneske, der er meget initiativrig i arbejdsregi og til udfordringer i hverdagen. Der er derfor fart over felten, når vi taler om Emil Raun.

Dog kan Emil Raun fra Varda også være eventyrlysten uden for arbejdsmarkedet. Det skyldes at han har rejst en del. Emil Raun har været i 14 måneder i USA. Her har han virkelig fået et stort indblik, da han også arbejdede i USA på forskellige steder. Det har derfor medført til at han har været vidt omkring i USA og besøgt adskillige amerikanske stater. Derudover har han boet et halvt år i Bologna og studeret små og mellem store virksomheder, hvor han derfra har fået en enorm viden indenbords.

Det tog han med hjem og har siden da delt sin glæde og inspiration med det danske samfund. Han kom hjem med et helt nyt pust, som virkelig var ivrig efter at hjælpe andre. Du ser derfor altid Emil Raun, som en smilende, glad og givende mand.

Du kan desuden finde Emil Raun fra Varda på Kommunikationsforum og på hans blog.