Mød din tandlæge fra København V

Tandlæge København VNår man får ny tandlæge, så ved man ikke på for forhånd, hvem det er, der skal behandle en, hvilket især for folk med tandlægeskræk, kan være lidt af en gyser. Vi har derfor her på siden besluttet os for, at lave en introduktion af tandlægerne i København V, så du har en ide om hvem, det er du skal behandles af.

Denne gang har vi valgt at tage udgangspunkt i tandlægerne fra Tand Klinikken, Vesterbrogade 11A, 1620 København V.

Tandlægerne hos Tand Klinikken i København V

Hos tandlæge Tand Klinikken i København V er der to tandlæger ansat, og resten er tandlægeassistenter og sekretærer.

Tandlæge Torben Jørgensen

Den første tandlæge i klinikken i København V er tandlæge Torben Jørgensen. Tandlæge Torben Jørgensen er født i 1958, og har efterhånden mange år på bagen inden for tandlægeerhvervet. Tandlæge Torben Jørgensen graduerede fra Københavns Tandlægeskole tilbage i 1983, og har siden 1987 drevet klinikken på Vesterbrogade i København V, hvorfor ha også er den ældre af de to tandlæger.

Som tandlæge har han specialiseret sig i implantatbehandlinger, parodontosebehandlinger, avancerede krone og bro behandlinger samt avanceret sig i protesebehandlinger, hvilket også er områder, han behandler på klinikken i København V. Tandlægepraksissen i København V har netop fungeret som henvisningspraksis for andre tandlæger, hvis indgrebet er for avanceret for dem selv.  Tandlæge Torben Jørgensen kan klare de fleste avancerede indgreb og behandlinger.

Sidst med ikke mindst har han gennem årene holdt en del foredrag og kurser for tandlæger, og klinikken i København V får i dag en del henvisninger fra andre kolleger indenfor samme specialer.

Tandlæge Søren Borello LausenTandlæge København V

Udover tandlæge Torben Jørgensen, har klinikken på Vesterbrogade i København V også den dygtige tandlæge Søren Borello Lausen. Tandlæge Søren Borello Lausen er født i 1982, og uddannet fra Københavns Tandlægeskole tilbage i 2010. Før han blev ansat som tandlæge på klinikken i København V, arbejdede Søren Borello Lausen som tandlæge i Grønland samt som privatpraktiserende tandlæge i hhv. Hvidovre og i København.

Tandlæge Søren Borello Lausen blev ansat på klinikken i København V i juli 2012, og er specialiseret i almen tandpleje med alle tandlægefagets mange facetter.

Tandlægerne i København V

Tandlægeklinikken Tand Klinikken på Vesterbrogade i København V er en moderne klinik, der ud over almen tandpleje, også tilbyder Danmarks bredeste og største erfaring indenfor alt fra tandimplantater, parodontose og kroner til broer og proteser.

Hos Tand Klinikken lægger tandlægerne stor vægt på at skabe en positiv og imødekommende atmosfære i klinikken, så alle deres patienter kan føle sig trygge og godt tilpas. Både kvalitet og omhu er ting, som tandlægerne i København V lægger vægt på, når du kommer til behandling.

Lider du af tandlægeskræk, så er denne tandlægeklinik et godt sted, at prøve, da de har stor erfaring med kurering heraf.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *