Wasgij, danskernes yndlings puslespil

Wasgij puslespilPuslespillet Wasgij, der er produceret af puslespilsproducent Jumbo, har inden for de seneste par år for alvor bidt sig fast i danskerne, og er nu et af de bedst sælgende puslespil. Puslespillet Wasgij skiller sig ud fra andre puslespil ved at være et koncept puslespil. Det vil med andre ord sige, at du med Wasgij ikke på forhånd ved hvilket motiv, der kommer ud af det. I stedet får du på en ledetråd til, hvilket motiv du er i gang med at samle, ud fra motivet på puslespillets låg. Tanken bag Wasgijer, at motivet på puslespillet er den efterfølgende reaktion, som personerne på lågets motiv får.

Hvorfor Wasgij?

Hvorfor hedder Wasgij, Wasgij? Puslespillet Wasgij har fået navnet Wasgij, da det er det engelske ord “jigsaw” stavet bagfra. Dette skulle give spileren en god indikation på, hvor udfordrende et Wasgij puslespil kan være at lægge. Wasgij puslespillene kan både spilles af større børn samt af voksne, og de findes i forskellige sværhedsgrader og – niveauer. Du kan også få Wasgij puslespillene i forskellige størrelser fra 54 brikker og helt op til 1000 brikker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *