Botox er bedre end en kniv

botoxBotox er bedre end en kniv, når det kommer til at fjerne uønskede rynker, dybe furer og generelt at mindske alderstegn, inden du selv har lyst til at de skal ses. Du føler dig måske ret ung i krop og sind, og så har du nok heller ikke lyst til at se yngre ud, uden at det er højst nødvendigt, og det er det bestemt ikke længere. Desuden er det blevet meget nemmere at få et yngre og smukkere look uden at nogen skærer i dig. Der indsprøjtes bare botox, som går ind og lammer dine muskler midlertidigt, og virkningen er heller ikke permanent, så du kan sagtens nå at fortryde det. En sprøjte er med andre ord bedre end en kniv, og Botox har i den grad gjort det enkelt at se yngre ud.

Botox er ikke permanent

Botox er vejen frem, hvis du ønsker at se yngre ud og har lyst til at hoppe på evigt-ung-vognen, hvor alle de kendte og smukke mennesker i showbusiness befinder sig. Det er bare at få tid på et privathospital, og så kan du meget nemt få en forundersøgelse og en saglig vurdering af, hvad der skal laves. Med andre ord, så skal det vurderes, hvor de skal sprøjte botox ind i dit ansigt og hvilken effekt det vil få. Dine ønsker og behov bliver i den grad taget i betragtning, og du bestemmer selv farten. Du gentager gerne behandlingerne, og så burde du have det ungdommelige og smukke ansigt, du altid har drømt om. Der er lang vej fra pølseforgiftning og lammelser i kroppen til botox og resultatet af det, og du vil med garanti blive glad for resultatet. Langt de fletse, som prøver botox en gang, gør det igen og igen. Og virkningen aftager, så man skal nok regne med omkring 2-3 behandlinger om året med den fantastiske og foryngende gift, som slet ikke er så farlig, som folk går rundt og tror. Kan 10.000 Hollywood-stjerner tage fejl? Spøg til side. Det kan de nok, men uanset hvad så slipper mennesker nu for nødvendigvis at skulle have ansigtsløft med kniv for at syne yngre i ansigtet og deromkring, og det er da fremskridt, som vil noget.

Botox er en harmløs dosis pølseforgiftning

Til forskel fra, hvad mange tror, så er botox ikke farligt, selv om det er den samme gift, som befinder sig i pølseforgiftning. Dosis er nemlig så lillebitte, at det gerne skulle være en sikker og god måde at behandle dig på, og botox bliver også brugt til at få styr på muskelkramper og spasmer. Så var der en, som fandt ud af, at det også havde en god virkning på dybe furer og linjer i ansigtet, og at behandlingen ikke var permanent og evigtvarende, så man kan nå at fortryde det. Hvis man ikke bryder sig om resultatet, kan man bare lade være med at få botox igen. Det kan dog i den grad anbefales at få botox, hvis du går rundt og er ked af dit ansigt, rynker, linjer og furer. Det kommer garanteret til at gøre, at mennesker vurderer dig til at være yngre end du i virkeligheden er. Og det er da altid fedt. Hvem vil ikke se yngre ud på de få sekunder det tager, at få det sprøjtet ind.  Det tager en til otte dage, før du kan se resultatet af din dejlige botox i panden, omkring øjnene og hvor du ellers har fået det ind. Det er heller ikke så dyrt, som man tror. Det koster nogle tusind kroner per behandling, og mange steder kan man få det billigere, efter at man har været der før. Her kan du få god og effektiv botox.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *