Har du brug for en tandlæge i weekenden?

Der er opstået panik i dig, da du har fået en slem tandpine og så midt om natten på en fredag! Det er typisk! Din egen tandlæge har lukket og du ved ærligt talt ikke, hvad du skal stille op. Du ringer til venner og familie for at høre om de ikke kender en tandlæge, som kan hjælpe med problemet. Men ingen har kendskab til en tandlæge, der har åbent i weekenden. Smerten bliver værre og værre og du kigger i telefonbogen, men intet kan du finde. Du tjekker dernæst internettet, men kan ikke få et overblik over hvilke tandlæger, der er en akut tandlæge og hvilke der ikke er. Du begynder langsomt at tænke om der overhovedet findes tandlæger, der har åbent i weekenden. Hvad gør du?

For at undgå sådanne situationer en anden gang, er det blot at lære Tandlægecenter Højbro Plads bedre at kende. Det er nemlig en tandlæge, der virkelig kan sit kram og vil altid være behjælpelig. Det er en akut tandlæge, som er beliggende midt i hjertet af København og er altid tilgængelig. Du kan derfor ringe til dem uanset tidspunkt, da de altid vil sidde klar til at tage imod dine henvendelser. Der findes derfor en åben tandlæge i weekenden, som er godt at vide til en anden gang! Tast allerede nummeret ind i din telefonbog og vær forberedt en anden gang: 31 31 13 06. Der er mulighed for at tale med tandlæger fra klokken 18-08 både i hverdagene og i weekenden.

Det er dog ikke det eneste, da denne tandlæge i weekenden holder åbent fra 8-18. Du vil derfor altid kunne finde en tid, som passer ind i dit skema, da der ikke kun er åbent i hverdagene. Mange har svært ved at få fri fra arbejde for at tage til tandlægen og har heller ikke tid til at tage derhen efter, idet de eksempelvis skal hente børn. Der er meget at se til i hverdagen og det kan derfor være kompliceret. Så Tandlægecenter Højbro Plads har valgt at have sene åbningstider og åbent i weekenden. Derudover er der også åbent på helligdage i tilfælde af at der skulle opstå en akut tandpine eller andre lidelser. Så du vil altid være i trygge hænder med denne tandlæge! Den kan anbefales til alle!