Sådan spilles bordfodbold

bordfodboldBordfodbold er, som navnet indikerer, et spil hvor man spiller fodbold på et bord. Bordfodbold består af en miniature fodboldbane, miniature fodboldspillere, miniature fodbold mål og en miniature fodbold. Lige som på et normalt fodboldhold, så består hvert fodboldhold af 1 målmand, 2 forsvarere, 5 midtbanespillere og 3 angribere. Alle fodboldspillerne styres med stænger i siden af bordet.

Reglerne i bordfodbold

Et spil bordfodbold spilles mellem to hold bestående af en eller to spillere. Reglerne i bordfodbold minder på mange måder om et almindeligt slag fodbold: det gælder om at få bolden i modstanderholdets mål. Et mål tæller også, hvis bolden ryger ind i målet, rammer bagsiden af målet og ryger ud igen – helt lige som i almindeligt fodbold. Det er forskelligt hvor højt man spiller til målmæssigt, men når man spiller konkurrencebordfodbold, så spilles der oftest først op til 5 mål og bedst af 5 sæt.

Der findes også regler inden for bordfodbold der hedder, at scorer man fra midtbanen, så gælder målet ikke. Ofte er det en god ide, at blive enige om reglerne inden man påbegynder et spil bordfodbold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *