Jens Mygind Bertelsen og lederkarakteristikker

Jens Mygind Bertelsen giver her flere lederkarakteristikker eller han siger med andre ord, hvilke karakteristika og kendetegn, man samlet set kan sætte på en leder, som er god. Resultatet er ret tankevækkende.

Jens Mygind Bertelsen har været i Væksthus for Ledelses arkiver og fundet frem til deres ultimative bud på god ledelse, hvordan han gør, hvad han gør, og sidst, men ikke mindst, hvordan han fremstår, er og kommunikerer. Den gode leder ved, at det i bund og grund handler om medarbejdere og at udvikle dem. Det kan lederen ifølge Jens Mygind Bertelsen eksempelvis gøre ved at give dem ansvarsområder, give dem lov til at udvikle de evner, de i forvejen har, og tilbyde dem efteruddannelse, så de kan få nye kompetencer til værktøjskassen.

Jens Mygind Bertelsen sætter også klarhed i ord, tale og handling på den gode leder.  Jens Mygind Bertelsen mener, at det at kunne formulere, udtrykke sig og gøre sig så gennemsigtig og forståelig i sin måde at være, tale og skrive på, også er et træk ved den gode leder. Jens Mygind Bertelsen siger, at disse to karakteristika blandt flere andre er gengangere blandt mennesker, og at de gælder for alt fra mellemledere til topledere og præsidenter.

Jens Mygind Bertelsen ser tit, at mennesker bliver overraskede over dette, og nu ved I det også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *