Emil Raun kan bedst lide at have mange jern i ilden

Emil Raun Emil Raun er et af de mennesker, der sjældent sidder stille og ser til. Han kan tvært i mod godt lide konstant at holde sig i gang og lade sig udfordre. Også af den grund er Emil Raun et af de mennesker, der har et langt CV bag sig, hvoraf flere af de stillinger Emil Raun har besiddet, har været på leder- eller chefniveau. Fælles for mange af de stillinger, som Emil Raun har besiddet er, at de alle har været utrolig udfordrende, fordi ansvaret har været stort, og dertil har arbejdsopgaverne altid været mangeartet og varierende – sjældent har en opgave været den samme.

Emil Raun har på egne ben stiftet et jobservicecenter

Men Emil Raun har også været med til at starte sit eget jobservicecenter. Det gjorde Emil Raun tilbage i 2010 sammen med hans gode ven og faglige sparringspartner Jens Mygind Bertelsen. Varda Jobservice hedder jobcenteret, der ligger i Tommerup på Fyn. Ligesom det har været tilfældet med flere af Emil Rauns topstillinger, har det også været en stor udfordring at opstarte et jobservicecenter på egne ben, hvor økonomi, arbejdsprocesser, lederevner og meget andet skal gå op i en højere enhed.

Fem år efter, at Emil Raun og Jens Bertelsen startede Varda Jobservice, er centeret blevet professionaliseret og effektiviseret, så det nu er et veletableret jobcenter for borgere såvel som private og offentlige institutioner.

Fælles for alle Emil Rauns forskellige bedrifter og projekter er, at det har gjort ham til en erfaren herre med stor viden indenfor særligt social og politisk forvaltningsarbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *