Har du længe overvejet at få renoveret huset?

Har du længe overvejet at få renoveret huset? Eller vil du gerne have en tilbygning? Så skal du huske at få en byggerådgivning! Læs med her hvordan!

Har du i mange år drømt om at få et større hus? Har du bare ikke villet flytte, da det har en god beliggenhed? Så er det bare med at få lavet en tilbygning! Der er dog mennesker, som blot går i gang uden at vide noget om det. Når man ikke undersøger regler inden for bebyggelse og tilbygninger, kan man desværre være uheldig at få revet det hele ned. Det er sket for mange og det er en skam, da man mister alle sine penge. Man skal nemlig have tilladelse inden man starter.

Hvis du ikke kender til alle de regler, der er inden for bebyggelse, kan du få en byggerådgivning i København. HJ Consult har nemlig hjulpet mange med en byggerådgivning i København og alle dem har undgået at skulle rive det hele ned senere hen. Det kan derfor betale sig at kontakte HJ Consult, hvis man gerne vil blive boende, men gerne vil lave noget om på huset!

Så sørg altid for at få en byggerådgivning i København inden du starter!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *