Har du overvejet åreknuder støttestrømper?

Er du klar over fordelene ved åreknuder støttestrømper?

Åreknuder kan være en stor kilde til gene og frustration, for de personer der døjer med dette. Heldigvis findes der gode behandlingsmuligheder i dag, i forhold til at afhjælpe åreknuder. Yderligere kan du med fordel benytte dig af understøttende hjælpemidler, som kan være med til at afhjælpe de gener, der typisk er forbundet med åreknuder.

 

Åreknuder støttestrømper

EnÅreknuder af de mest udbredte hjælpemidler til afhjælpning af åreknuder er støttestrømper. Åreknuder støttestrømper kan ganske effektivt være med til at afhjælpe de typiske symptomer i forbindelse med åreknuder. Den primære funktion med åreknuder støttestrømper er, at de går ind og støtter pumpefunktionen i benene, og på den måde er de med til at fordre en bedre blodcirkulation fra og til hjertet. Netop den øgede blodcirkulation kan være en væsentligt faktorer i forhold til, at åreknuder ikke opstår. På den måde kan man sige, at åreknuder støttestrømper kan være med til at symptombehandle åreknuder og forebygge forekomsten af disse.

 

Hvilke typer af åreknuder støttestrømper findes der?

Som med mange andre produkter, så findes der flere forskellige former og typer af åreknuder støttestrømper – også kaldet kompressionstrømper. Basalt set inddeles de typisk i klasser, hvor der findes tre klasser. Ved at konsultere en specialist eller læge, kan du få hjælp til at finde den støttestrømpe, der passer til den type af åreknuder du døjer med.

 

3 typer af åreknuder støttestrømper

1.klasse: en tyk strømpe der yder den rette støtte til venerne. Strømpen er udarbejdet i et let materiale

2.klasse: en tyk og elastisk strøme, der støtter vener

3.klasse: Tyk og elastisk støttestrømpe, der typisk anvendes i forbindelse med svære tilfælde af åreknuder eller lignende lidelser.

De hyppigst anvendte kompressionsstrømper er 1. og 2. klasse, da der oftest yder en god nok støtteevne i forbindelse med behandlingen af åreknuder.

 

Køb af åreknuder støttestrømper

Er du interesseret i at anskaffe dig støttestrømper, så kan de købes i velassorterede apoteker, Matas, bandagister eller på klinikker, der tilbyder behandling af åreknuder.

I nogle tilfælde vil en god støttestrømpe kunne give den fornødne støtte til at forebygge åreknuder – selv uden behandling. Her skal man dog være opmærksom på, at denne form for kompression ikke fjerner åreknuder – også selvom de i nogle tilfælde helt kan fjerne symptomerne. Ligeledes er der en risiko for, at åreknuderne vender tilbage, hvis brugen af støttestrømper stoppes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *